В Хмільнику на новобудовах з'явився "Фаворит"

В Хмільнику на новобудовах з'явився "Фаворит"

В центрі Хмільника, як кажуть, аж  кишить магазинами, тут і супермаркети, і мінімаркети, і ринок, і аптеки, одним словом все.  Де хочеш, що хочеш, те і купуй. З роками місто розбудувалось, а інфраструктура та сфера обслуговування так і залишилась на центральних вулицях.

Масив, який хмільничани називають районом "Богдана" є одним з найбільших у місті, там проживає велика кількість людей. Але щоб купити бухінець хліба, жителям деяких вулиць цього масиву потрібно було здолати кілька кілометрів та витратити немало часу. 

Нещодавно на вулиці Соснова, в центрі масиву з'явився продуктовий магазин "Фаворит". Це сучасний гарний та зручний магазин з усіма необхідними товарами та високим сервісом обслуговування. Будівля магазину нова і має сучасний вигляд, територія біля нього вимощена тротуарною плиткою, а в дворі для відвідувачів встановлені зручні альтанки.

Власник магазину, приватний підприємець Микола Власюк каже: 

- У нас все зроблено для людей, щоб їм було зручно і комфортно. Масив великий, а обслуговування на нулі, - продовжує розмову власник магазину. 

- От я і вирішив бути першим. Можливо, ще хтось із підприємців, тут щось відкриє, адже тут потрібно все: і аптека, і промислові товари, і побутові послуги. Тут живуть люди, а це означає, що потрібно розвивати інфраструктуру, запустити маршрутний транспорт, встановити спортивні та дитячі майданчики - створити комфортні умови для проживання. Я вважаю, що підприємцям не слід боятись околиць, їх потрібно розвивати і вони стануть центрами, - зазначив підприємець.  

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ---------------   

В МАГАЗИНАХ ХМІЛЬНИКА МОЖУТЬ З'ЯВИТИСЬ МАСКОВІ КАМЕРИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d1%84%d0%b0%d0%b25%d1%84%d0%b0%d0%b24%d1%84%d0%b0%d0%b22%d1%84%d0%b0%d0%b2%d1%84%d0%b0%d0%b21
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини