В Хмільнику на Вінниччині підняли державний прапор

В Хмільнику на Вінниччині підняли державний прапор

Сьогодні, 23 серпня в Україні відзначають День Державного прапора. По всій країні громадяни вшановують багатовікову історію українського державотворення та державну символіку незалежної України. У Хмільнику понеділок розпочався з церемонії підняття прапора. Про це повідомляють Життєві обрії.

Біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку хмільничани зібралися аби вшанувати державний символ. Підняти прапор було доручено майору Збройних Сил України, заступнику начальника Хмільницького районного центру комплектування та соціальної підтримки, учаснику АТО 2015-2016 років  Олегу Прокоповичу.

Пам’ять про загиблих на сході України було вшановано хвилиною мовчання. Після чого кожен з присутніх відчув скорботу та подумки подякував нашим воїнам за захист та мирне небо.

Для підняття духу хмільничан проводилися виступи з патріотичними піснями. Більшість громадян були одягнуті у вишиванки, чим вкотре підкреслили нашу єдність та індивідуальність. 

На знак вдячності палкому борцю за незалежність України - Тарасу Григоровичу Шевченку хмільничани поклали квіти до підніжжя його пам'ятника.

В кінці заходу відбувся драйвовий танцювальний флешмоб – «Зумба у вишиванках», до якого міг долучитися кожен бажаючий.  На церемонії відчувався дух нашої гордості за рідну, соборну державу.

 

      Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ------------------  

ЯСКРАВІ ФОТОМОМЕНТИ З ФЕСТИВАЛЮ "КАРТОПЛЯ ПО-УЛАНІВСЬКИ"

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини