В Хмільницькому районі 42-річний чоловік обікрав своїх сусідів. Злодія затримала поліція

В Хмільницькому районі 42-річний чоловік обікрав своїх сусідів. Злодія затримала поліція

Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання та очікує на обрання запобіжного заходу. За цей злочин йому загрожує до 8 років ув’язнення, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на ГУ НП у Вінницькій області.

21 жовтня з повідомленням про крадіжку з будинку до поліції звернувся житель м. Козятин. Потерпілий зазначив, що був відсутній деякий час, а, повернувшись, виявив відсутність речей, техніки та комплектуючих до системи водопостачання.

Завдяки свідченням очевидця, поліцейські офіцери громади встановили та розшукали причетного до крадіжки. Ним виявився 42-річний уродженець Миколаївщини. Зловмисник пошкодив замок вхідних дверей будинку та проник всередину. Звідти забрав усе, що, на його думку, мало цінність.

Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, а також за вбивство. Викрадене майно правоохоронці вилучили.

Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКІ БОРЦІ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ ОБЛАСНОГО ЧЕМПІОНАТУ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини