В Хмільницькому районі четверо злочинців зі зброєю побили чоловіків в центрі села (відео)

В Хмільницькому районі четверо злочинців зі зброєю побили чоловіків в центрі села (відео)

Злочин стався ввечері 4 вересня у с. Мізяків Калинівської територіальної громади поблизу місцевого магазину. Зловмисники побили двох чоловіків, а потім втекли з місця події. Поліцейські за годину затримали правопорушників. За фактом хуліганських дій слідчі розпочали кримінальне провадження, - повідомляє ГУ НП у Вінницькій області.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що біля магазину четверо невідомих чоловіків погрожуючи зброєю побили двох місцевих жителів. Після цього зловмисники сіли в автівки та поїхали у невідомому напрямку.

Як розповів начальник відділення поліції № 1 Хмільницького райвідділу поліції Володимир Олексюк, двоє знайомих чоловіків спілкувались на вулиці біля магазину. До них підійшли четверо невідомих, двоє з них під приводом розмови відкликали 31-річного місцевого жителя в бік. За кілька хвилин вони почали його бити.

42-річний знайомий потерпілого побачивши хуліганські дії намагався припинити їх, однак, двоє інших невідомих йому завадили: вдарили пістолетом по голові та, коли він впав на землю, почали бити.

Після цього правопорушники сіли в автомобілі ВАЗ та Mitsubishi й поїхали у невідомому напрямку.

Для затримання нападників було введено план «Перехват» та залучено усі необхідні сили поліції. Затримали зловмисників за годину після вчинення злочину у селі Пеньківка Стрижавської територіальної громади.

Ними виявились двоє 19-річних та двоє 20-річних жителів Вінницького району.

Наразі фігуранти поміщені до ізолятора тимчасового тримання, а їх автомобілі поміщені на арештмайданчик. Під час невідкладних обшуків поліцейські вилучили револьвер, димову шашку та телефон.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПЕРЕД СУДОМ ПОСТАНЕ СЕКРЕТАРКА ВІЙСЬКОВО-ЛІКАРСЬКОЇ КОМІСІЇ З ХМІЛЬНИКА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини