В Хмільницькому районі на Вінниччині затримали 26-річного наркоторговця

В Хмільницькому районі на Вінниччині затримали 26-річного наркоторговця

 Протягом тривалого часу у Хмільницькому районі чоловік торгував особливо небезпечним наркотичним засобом.  Затримали його правохоронці під час проведення оперативної закупівлі, у нього була вилучена наркотична речовина канабіс. 

Наркоторговцем виявився 26-річний житель Хмільницької громади, затримали чоловіка  за статтею 208 КПК України. Про це повідомляють Життєві обрії посилаючись на Хмільницьку окружну прокуратуру. 

 

Хмільницькою окружною прокуратурою йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу).

До суду подано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості чоловіка в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Хмільницької окружної прокуратури

Фото з інтернету 

   ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ  ----------------------------------------      

 Замовити плитку, блочок, паркан можна тут 

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини