В Хмільницькому районі освітяни та посадовці передали українським захисникам автомобіль

В Хмільницькому районі освітяни та посадовці передали українським захисникам автомобіль

Черговий автомобіль Mitsubishi L200 передали калинівчани українським захисникам. Новий автомобіль допомагатиме військовим захищати небо над Калинівщиною, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на  Калинівську міська рада. 

Цього разу до збору коштів долучилися працівники міської ради та дружня освітянська родина, яка з початку повномасштабної війни активно допомагає українським Героям.

- Це вже другий автомобіль, який ми передаємо військовим з початку жовтня. Ворог хотів знищити Україну, але з таким народом нас ніколи не подолати. Вдячний всім, хто долучився до збору коштів, хто своєю працею, благодійними внесками підтримує наше військо, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. 

– З початку повномасштабної війни жителі нашої громади активно допомагають українським захисникам. Окрім цього, з бюджету Калинівської міської ради з початку повномасштабної війни на потреби військових перерахували майже 60 мільйонів гривень, в тому числі понад 40 мільйонів – цьогоріч. Віримо у Перемогу і робимо все можливе для її наближення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

УКРЕНЕРГО НЕ ПЛАНУЄ ОБМЕЖЕНЬ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ, А ПУБЛІКАЦІЇ ПРО ГРАФІКИ ВІДКЛЮЧЕНЬ - БРЕХНЯ І РОСІЙСЬКЕ ІПСО

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини