В мешканця Хмільницького району правоохоронці вилучили револьвер, обріз та набої

В мешканця Хмільницького району правоохоронці вилучили револьвер, обріз  та набої

22 липня в мешканця Хмільницького району правоохоронці вилучили зброю та набої, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Вилучення відбулося в ході проведення санкціонованого обшуку на території домогосподарства 61–річного жителя Війтівецької територіальної громади.

До поліції надійшла оперативна інформація про те, що у власному помешканні один з мешканців громади незаконно зберігає зброю. Ця інформація підтвердилась під час проведення санкціонованого обшуку.

Як розповів керівник Хмільницького районного відділу поліції Валерій Романюк, у одній з кімнат будинку в шафі слідчі виявили револьвер та набої до нього, а в іншій у дивані - обріз карабіна.

Дозвільних документів та умов для зберігання зброї чоловік не мав. Мету зберігання зброї встановлюють слідчі. Вилучене направлено на експертизу.

Поліція розслідує кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Поліцейські Хмільницького районного відділу поліції нагадують, що за незаконне придбання, носіння і зберігання вогнепальної та холодної зброї, її застосування передбачено кримінальну відповідальність. Навіть у час війни зброю, боєприпаси, вибухівку не можна зберігати без відповідних умов та документів.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

БАНДІ РЕКЕТИРІВ, ЩО ПОБИЛИ ПІДПРИЄМЦЯ В СЕЛІ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини