В Рибчинцях вітчим стріляв у пасинка

В Рибчинцях вітчим стріляв у пасинка

17 серпня  хмільницькі поліцейські затримали жителя Києва, який під час конфлікту в селі Рибчинці здійснив постріл в бік родича. Загрози життю потерпілого немає. Зловмисника затримано в процесуальному порядку.  Повідомляє прес-центр  ГУ НП у Вінницькій області.

До поліції звернувся 47-річний мешканець с. Рибчинці й повідомив, що  під  час конфлікту вітчим намагався його застрелити з мисливської рушниці. 

Слідчо-оперативною групою на місці події було встановлено, що між  чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого 64-річний вітчим потерпілого дістав мисливську зброю  й вистрілив у бік  останнього.  Тілесних ушкоджень потерпілому не спричинив. З метою уникнення відповідальності зброю  зловмисник  сховав  біля ставка за селом.  
За словами начальника Хмільницького відділення поліції Валерія Романюка, поліцейські затримали правопорушника та вилучили знаряддя злочину. Раніше затриманий потрапляв в поле зору поліції. 

Вирішується питання про оголошення  підозри затриманому та обрання йому міри запобіжного заходу.

Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За вчинення такого злочину чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини