В селі біля Хмільника петарда вирвала передню панель Фольцвагена, подумати страшно, що буде як така петарда рвоне у роті

В селі біля Хмільника петарда вирвала передню панель Фольцвагена, подумати страшно, що буде як така петарда рвоне у роті

 Незважаючи на те, що до Нового року ще майже три тижні,  у містах  і селах, особливо у вечірній час, все частіше чути вибухи петард. Любителями таких розваг здебільшого є молодь та підлітки. Мало того, що це порушує громадський спокій, такі забави є досить небезпечними і можуть призвести до трагічних наслідків. Вчора, в одному із сіл Хмільницького району Вінницької області  внаслідок вибуху петарди було пошкоджено автомобіль. Повідомляють "Життєві обрії"

- Вибухом було вирвано передню зовнішню пластикову панель автомобіля  Volkswagen, а під капотом виявлено цілу жменю якогось рижого пороху та капсулу від петарди - розповідає власник автомобіля. Коли я почав шукати тих, хто це зробив, то пошкодження мого авто відійшло на другий план, бо від того, що я з'ясував і до яких наслідків це може призвести - волосся дибки - продовжує розмову власник пошкодженого авто.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТРИ НЕЩАСНІ ВИПАДКИ СТАЛИСЬ ЗА ДОБУ У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ


- Мені вдалось встановити, що в п'ятницю ввечері, група підлітків розважалась петардами підкидаючи їх під автомобілі. Їх втішало те, що від вибухів, автомобілі аж підкидало. Але справжній шок у мене викликала зовсім інша розвага цих юних екстремалів. Підлітки, беруть петарду у рот, запалюють, тримають певний час а потім викидають. Мені, навіть, уявити страшно, що може бути, коли ця петарда рвоне у роті.  Я вважаю, що потрібно негайно заборонити продавати петарди неповнолітнім, бо це може призвести до трагічних наслідків, а  батьки повинні контролювати розваги своїх дітей. З приводу цього я написав заяву в поліцію і справа зовсім не в пошкодженому авто, панель я уже замовив. Просто, я вважаю, що з цим необхідно щось робити, поки не трапилось біди, сподіваюсь, що для когось це стане уроком і стримає від подальших необдуманих вчинків - сказав на завершення розмови власник автомобіля.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ У ХМІЛЬНИКУ НЕ ВІДБУЛИСЬ ЧЕРЕЗ ПОЖЕЖУ В МІСЬКІЙ РАДІ

 

 

20191214 09392620191214 093907
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини