В селі Дібрівка Війтівецької громади попрощались з захисником України Сергієм Кірєєвим

В селі Дібрівка Війтівецької громади попрощались з захисником України Сергієм Кірєєвим

Сьогодні в селі Дібрівка відбулося прощання з захисником України Сергієм Миколайовичем Кірєєвим. Аби вшанувати пам'ять та провести в останню путь мужнього воїна, до рідного дому Сергія, прийшли люди не лише з Дібрівки, а й з сусідніх сіл Війтівецької громади та міста Хмільника, - повідомляють Життєві обрії.

Сергій помер 16 червня 2023 року від важкої хвороби‚ яку отримав при виконанні  військового обов'язку. Кістлява рука смерті російського окупанта забрала його від сім'ї, від родини, від усього світу. Мужній воїн поклав своє життя на вівтар рідної Вітчизни, заради майбутніх поколінь, щоб вони жили в вільній і незалежній Україні.

Заупокійна молитва за  Сергієм відбулась у батьківському домі, а церемонія прощання на Дібрівському кладовищі.

З прощальною промовою до присутніх та словами щирого співчуття до рідних звернулася Війтівецька сільська голова Станіслава Ядвіжина. -  Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту втрати рідної, близької людини, сина, батька, чоловіка. Та нехай добрий та світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам'яті рідних, односельчан, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив та поважав.
Я, особисто, і вся Війтівецька громада щиро співчуваємо вам, з приводу важкої втрати, сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови у скорботі.
Нехай душа померлого Сергія знайде вічний спокій, разом з небесним військом захисників нашої країни
Вічна пам'ять і слава Сергію та всім українським воїнам, які захищають рідну Україну і кожного з нас від клятого ворога!
- сказала у своїй промові Станіслава Ядвіжина.

Слова щирого співчуття рідним також виголосили помічник-консультант народного депутата України Петра Юрчишина Василь Павленко та представник Центру комплектування та соціальної підтримки Тарас Войтенко.

Поховали Сергія Кірєєва з військовими почестями, на його честь пролунав славень та салютний залп.


Сергій Миколайович Кірєєв народився 1 лютого 1973 року в селі Дібрівка, де зростав, ходив до школи, після закінчення якої навчався в профтехучилищі, де здобув професію будівельника. Сергій працював, вів активне молоде життя. Пізніше одружився. Разом із дружиною Наталією створили сім'ю,народили і виховали двоє донечок - Марію і Єлизавету.
Сергій був порядним сім'янином, гарним господарем, працьовитою людиною. Він ніколи не боявся труднощів і важкої роботи і скрізь залишив за собою добрий і теплий спомин. Односельчани та друзі пам'ятають його як добру та чуйну людину з найкращими людскими якостями, патріота рідної землі.
Кирєєв Сергій Миколайович не шукав легкої долі, коли брудний чобіт ворога ступив на нашу українську землю,він свідомо як справжній чоловік став на захист своєї Батьківщини, вступивши до 3бройних Сил України. Як в цивільному житті ,так і на військовій службі був сумлінним і відповідальним бійцем.

 

181715
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини