Вбив за 300 гривень: на Вінниччині чоловік напав на знайому

Вбив за 300 гривень: на Вінниччині чоловік напав на знайому

Чоловіка, який у Ладижині вбив знайому за 300 гривень, триматимуть під вартою, - повідомляють Життєві обрії.

Суд задовольнив погоджене прокурором клопотання та до чоловіка, якого підозрюють у вбивстві своєї знайомої, застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчими слідчого управління ГУНП у Вінницькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою жителя Гайсинського району у вчиненні умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України).

"Слідство встановило, що 43-річний чоловік 19 грудня о шостій годині ранку прийшов до квартири своєї знайомої, щоб позичити в неї 600 грн. Жінка надала йому у борг половину грошей. Між ними виник словесний конфлікт, у ході якого у чоловіка виник злочинний умисел на заподіяння їй смерті. Він завдав ударів кулаком по голові потерпілій від яких вона впала на підлогу", — інформує пресслужба прокуратури Вінницької області.

Після чого зловмисник ударив її головою об підлогу, спричинивши тілесні ушкодження, від яких потерпіла померла на місці події. Чоловік з місця злочину зник.

Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЧОЛОВІК ВИКРАВ З ПУНКТУ НЕЗЛАМНОСТІ РЮКЗАК З ОСОБИСТИМИ РЕЧАМИ РЯТУВАЛЬНИКА

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини