Вчора у Хмільнику ще 100 переселенців отримали допомогу від БФ "Омріяна країна"

Вчора у Хмільнику ще 100 переселенців отримали допомогу від БФ "Омріяна країна"

Вчора, ще 100 переселенців отримали благодійну допомогу у штабі на базі редакції газети  "Життєві обрії". Продуктові пайки було закуплено за кошти благодійного фонду "Омріяна країна".

Нагадуємо, що фондом було закуплено півтори тисячі продуктових наборів на суму 240 тисяч гривень.

Продуктовий набір скадається з: 1 кг крупи, 1 кг макарону, 1 кг цукру,  0,5 л олії, 100 гр паштету, пачки чаю, пачки печива, каши з м'ясом, мила, туалетного паперу.

За словами голови фонду "Омріяна країна" Олексія Толкачова такі продуктові набори будуть надаватись і іншим регіонам України, в яких тимчасово мешкають переселенці.

На сьогодні у Хмільнику проживає більше шісти тисяч переселенців з Київської, Чергівської, Миколаївської, Харківської, Донецької, Луганської та інших областей, які постраждали від злочиних дій російських окупантів.

До того ж, сьогодні при видачі допомоги переселенці отримали газету зроблену при співпраці Національної спілки журналістів України та Спілки журналістів Литви - "Ми з України!"

Отримамати гуманітарну допомогу від БФ "Омріяна країна" внутрішньо переміщені особи можуть в редакції газети "Життєві обрії", за адресою: місто Хмільник, вулиця Пушкіна, 5.

Допомога надається: понеділок, середа, п'ятниця з 12:00 до 15:00.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ПІД ЧАС ВІЙНИ ТАРИФИ НА ГАЗ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ НЕ ЗМІНЯТЬСЯ – ОФІС ПРЕЗИДЕНТА

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини