Вінниччина отримала медичне обладнання з Німеччини

Вінниччина отримала медичне обладнання з Німеччини

До гуманітарного складу Вінницької обласної військової адміністрації надійшов вантаж спеціалізованого медичного обладнання та товарів побутового призначення з Німеччини, повідомляють Життєві обрії з посиланням на ОВА.

Цього разу отримали дефібрилятор, мультифункціональні ліжка, дитячі ліжка, крісла колісні для дорослих, душові табурети, мобільний операційний стіл, анестезіологічні матеріали, інфузійні підставки та термометри, а також матраци, ковдри та подушки.

Зібрати допомогу вдалося зусиллями німецьких партнерів – компанії Johanniter International Assistance (https://www.johanniter.de/en/johanniter-unfall-hilfe/international-assistance/ та наших земляків Соломії Мороз (https://www.facebook.com/solomiia.kushlyk), професора Любомира Литвинчука та Олексія Юхименко.

Цей вантаж буде розподілено між закладами сфери охорони здоров’я області, в тому числі – для надання лікування і допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Наші німецькі партнери продовжують збір гуманітарної допомоги для України, що є демонстрацією підтримки та дружби в цей непростий для всієї країни час.

Дякуємо за допомогу!

Разом – переможемо!

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДОЛУЧАЙСЯ ДО «ГВАРДІЇ НАСТУПУ»!

ОГОЛОШЕНО НАБІР ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ГРОМАДИ ДО ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

87654
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини