«Вінницягаз Збут»: В опалювальний сезон газ дорожчати не буде

«Вінницягаз Збут»: В опалювальний сезон газ дорожчати не буде

ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», уклало контракт на постачання природного газу з НАК «Нафтогаз України». У компанії наголошують, що цінових коливань на ринку газу побутові споживачі не відчують. Для клієнтів компанії вартість блакитного палива в рамках річних тарифів  залишається на рівні 7,99 грн за кубометр.

«Ми подбали про затишний опалювальний сезон для наших клієнтів.Ціну газу зафіксовано до 1 травня 2022 року. Відтак,всі умови постачання  газу побутовим споживачам будуть збережені», – коментує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

У постачальній компанії закликають побутових споживачів розпочати новий опалювальний сезон без боргів, адже  в державі набули чинності зміни до законодавства, якими скасовано заборону обмежувати надання житлово-комунальних послуг громадянам України в разі наявності заборгованості.

ТОВ «Вінницягаз збут» понад 6 років безперебійно забезпечує своїх клієнтів енергоресурсами. За вісім місяців поточного року компанія поставила своїм клієнтам майже 200 млн кубометрів газу. Майже 90 % ресурсу спожили побутові споживачі, решту – бюджетні й бізнесові структури.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ РОЗПОЧАЛАСЬ ВИПЛАТА ПЕНСІЙ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини