«Вінницягаз Збут» збільшує обсяги постачання електроенергії

«Вінницягаз Збут» збільшує обсяги постачання електроенергії

З початку 2021 року ТОВ «Вінницягаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», реалізувало понад 2,5 млн кВт·год електроенергії. Даний енергоресурс компанія постачає вже 128 клієнтам, серед яких не лише малий та середній бізнес, а й бюджетні установи.

«Хоч на ринку електроенергії ми не так давно, але наш клієнтський портфель поступово збільшується. Бізнесу, як і бюджету вигідні наші  умови співпраці. Зокрема, чималу популярність останнім часом отримав тариф «Фіксований», що захищає споживачів групи Б від стрибків цін під час опалювального сезону. Лише протягом вересня цю можливість обрали до десятка клієнтів. Також у рамках пакетної пропозиції ми можемо одночасно постачати газ та електроенергію. Таку співпрацю вже обрали 68% наших юрспоживачів», - коментує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

 

Протягом дев’яти місяців 2021 року клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» наростили споживання електричної енергії з 11,8 тис. кВт·год у січні до 391 тис. кВт·год у жовтні. Переважна більшість споживачів, які купують ресурс - представники сфери обслуговування й роздрібної торгівлі (70%), решта – переробної промисловості.

 

«Вже чотири місяці, як ми купуємо електроенергію у ТОВ «Вінницягаз Збут». Зручно, що можна оплачувати за фактом споживання енергії. Є постійний супровід менеджера»,зауважує підприємниця із Шаргородського району Галина Блах.

Задля комфорту споживачів енергокомпанія пропонує індивідуальний підхід до формування цін і зручні способи розрахунків за електроенергію – передплату, подекадну оплату або ж післяплату. Крім того, штрафи за небаланси, навіть якщо вони з’являються за підсумками місяця, не виставляються. Сплатити за послугу розподілу електроенергії від червня нинішнього року можна також через постачальника.

Детальніше про умови придбання електроенергії на сайті ТОВ «Вінницягаз Збут» – https://vn.gaszbut.com.ua/business

Замовити послугу електропостачання або проконсультуватися можна за телефоном: (067) 4336415, або онлайн за посиланням:

https://vn.gaszbut.com.ua/customer-business

Нагадаємо, ТОВ «Вінницягаз Збут» отримало ліцензію  на постачання електричної енергії юридичним і фізичним особам-підприємцям у червні 2020 року. Компанія вже понад шість років працює на енергетичному ринку та завжди надійно виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

«ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ»: В ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ГАЗ ДОРОЖЧАТИ НЕ БУДЕ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0