Вінницька «Нива» проведе останній домашній матч сезону

 Вінницька «Нива» проведе останній домашній матч сезону

У п’ятницю, 4 червня, вінницька «Нива» проводить останній домашній матч сезону. Це буде поєдинок передостаннього, 25-го, туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга). Гра із «Епіцентром» (Дунаївці, Хмельницька область) розпочнеться о 17:30. Вона пройде на вінницькому СК "Нива". Ціна квитка суто символічна – 25 гривень.

Впевнена перемога в 24-у турі над київським «Рубіконом» (3:0), додає сил й бажання «Ниві» продовжувати успішну серію. До того ж наша команда за весняну частину чемпіонату набрала 21 очко, це один із найкращих показників.  Для порівняння: «Епіцентр» за це же період набрав 24 очки, інші лідери «Поділля» з «Ужгородом» - 26, галицькі «Карпати» - 23 бали. Тому матч вінничан проти команди із Дунаївців можна було б рахувати, як центральний. Але ж ще було не дуже вдале перше коло, яке згадувати не будемо ...

Гостям будь-що потрібно перемагати,щоб розраховувати на Першу лігу. Нічия, а тим більш поразка, суттєво ускладнить, а то й може перекреслити шанси «Епіцентра» на підвищення в класі.

Прогнозуємо цікаву, веселу гру без розвідки. Але будь-яка нестандартна дія від однієї чи іншої команди може направити її в зовсім інше русло. Те, що поєдинок буде захоплюючим, в цьому можна бути впевненим. Добре, що вінничани підходять до цієї гри без дискваліфікацій. Це додасть матчу більш рівного перебігу.

У «Епіцентру» є деякі втрати через травми (це, приміром, один з креативних братів Кузівих). Але комплектація в дунаївчан - одна з кращих в чемпіонаті,тому травмованих завжди є кому замінити.

Минулого року в заключному матчі перед зимовою паузою «Нива» програла «Епіцентру» із рахунком 0:2. Цікаво, що та гра проходила не в Дунаївцях, а у Волочиську. Реалії карантинного 2020 року були саме такими, хаотичними і форс-мажорними. Тож зараз вінницькі вболівальники чекають реваншу!

Пресслужба ФК «Нива»


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ВІРУ У ЖИТТЯ ПОВЕРТАЄ ДІТЯМ ПОДРУЖЖЯ ЄФІМОВИХ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Img 1858Img 1853Img 1843
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини