«Ви заслужили відпочинок, а ми - довіру всього світу» - Наталія Сивак, власниця турагенції «TUI Хмільник»

«Ви заслужили відпочинок, а ми - довіру всього світу» - Наталія Сивак, власниця турагенції «TUI Хмільник»

До сезону відпусток залишились лічені дні: так хочеться тепла, моря і жодних турбот. Однак, що обрати, щоб було приємно серцю і гаманцю? Що варто знати, коли летиш відпочивати за кордон з дітьми? Що дорожче: Затока чи Хургада? А з карантинними обмеженнями що робити? Відповіді на запитання дає власниця турагенції                            «TUI Хмільник»  Наталія Сивак.


Наталіє, приємно, що тепер замовити тур в будь-який куточок світу тепер можна у Хмільнику. Як у Вас виникла ідея започаткувати таку справу?

- Ми з родиною любимо подорожувати. Раніше їздили відпочивати лише по Україні – двоє маленьких діток, я турбувалась про все на світі (про перельоти, зміну клімату, іншу мову, витрачені кошти)… Тому Затока, Коблево, Одеса – таким було моє поняття про море і відпочинок. Але коли ми обирали «дуже бюджетний» відпочинок, то фактично самого відпочинку я не бачила – турботи про приготування їжі, облаштування кімнати, прибирання. Коли ж обирали відпочинок в пансіонатах та готелях з хорошим рівнем обслуговування, то це було часто навіть дорожче, ніж п’ятизірковий готель десь у Єгипті чи Туреччині. Ми обговорили усі нюанси з чоловіком і 5 років тому вперше вирушили з усією родиною в Туреччину. Це було щось неймовірне, ніби інший світ! Відтоді ми стали часто подорожувати саме за кордон, страх пройшов і я зрозуміла, що наш відпочинок вийшов на якісно новий рівень. З кожною новою мандрівкою і новим досвідом, я розуміла, що хочу, щоб це було справою мого життя! Я прагну, щоб люди, котрі хочуть подорожувати, мали надійного провідника, який організує відпочинок їхньої мрії. А тепер замовити собі тур фактично у будь-який куточок світу можна зі свого рідного міста.

- Напевно, таки не в будь-який: всесвітня пандемія закрила кордони в багато країн. Куди можна помандрувати зараз?

- Так, звісно. Наше життя ніколи не буде таким як раніше, але приймати зміни та реагувати на виклики сучасного світу – ознака сильних людей. Я відкрила турагенцію минулого року за кілька днів до карантину: передати свої відчуття у той час я не можу. Пройшов рік, ми, як і увесь світ вчимося жити, дотримуючись вимог і правил безпеки. Сьогодні я можу запропонувати тури не тільки в Єгипет, Туреччину, Чорногорію, які популярні серед українців, але й в Кіпр, Грецію, Грузію, Албанію, Мальдіви, Домінікану… Все залежить від бажання клієнта відпочивати активно чи пасивно та, звичайно, від фінансових можливостей.

- До речі, про ціни: чи можуть собі це дозволити люди з середнім доходом?

- От якраз про це я й говорю! Досі існує міф, що відпочинок за кордоном – це фантастично дорого. Це неправда! Ми з родиною давно вже це порахували і радимо іншим просто одного разу записати усі витрати під час Вашого відпочинку і порівняти з цінами на наші тури: все стане на свої місця Останнього разу відпочинок за 7 діб для нашої родини з 4 чоловік нам обійшовся у 25 тисяч (сюди ввійшла вартість за перельоти, п’ятизірковий готель на першій лінії відпочинку, чудове харчування, аніматори для діток, хороша програма відпочинку для дорослих). Я в жодному разі не відмовляю від відпочинку у нашій країні. Україна має безліч неймовірних туристичних місць і, для прикладу, наші Карпати, я не поміняю ні на які інші гори в світі! Але якщо Ви наважились відкрити для себе кордони, то я залюбки Вам допоможу це зробити.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ВІННИЦІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ УНІКАЛЬНУ ВИСТАВКУ МІКРОМІНІАТЮР


- Наталіє, де відпочивати, звичайно, кожен вирішує сам. А що робити тим, хто хоче спробувати відпочинок за кордоном, але боїться невідомості: що варто знати, коли вперше подорожуєш десь далеко?

- Потурбуйтесь заздалегідь та робіть закордонні паспорти не в терміновому порядку – це значно зекономить Ваш бюджет. Не важливо, подорожуєте Ви веселою компанією чи в родинному колі з дітками – подбайте про аптечку: жарознижуючі, знеболювальні засоби, ліки, які потрібні саме Вам чи Вашим дітям, враховуючи індивідуальні особливості організму. Якщо летите із зовсім маленькими дітьми – купіть та віддайте вже прямо в літаку нову та цікаву іграшку. Політ таким чином буде максимально комфортним для усіх. Загалом, я завжди відповідаю на усі запитання клієнтів, бо вони  - індивідуальні. Головне пам’ятати, що подорож з туроператором зніме з Вас безліч турбот: Вас зустріне представник туристичної компанії, трансфером Вас доставлять у потрібний готель, а з готелю – на літак, я на зв’язку 24/7 і неодноразово вирішувала питання від «заболів зуб» до пошуку втрачених окулярів.

Наголошую, що я відправляю людей лише в перевірені особисто мною місця та готелі: мені так спокійніше. Я людина, якій важливо виконати свою роботу «на відмінно» та врахувати усі побажання клієнтів. Зараз непростий час для кожного з нас. Часто, люди 2-3 роки відкладають зароблені гроші, аби відпочити, тому я не маю жодного морального права підвести їх. Завжди роблю усе від мене залежне, аби клієнти залишились абсолютно задоволеними мандрівкою.

- Наталю, як можна знайти турагенцію «TUI Хмільник» чи сконтактувати з Вами?

 - Турагенство «TUI Хмільник» розташоване в центрі Хмільника – це дуже зручно для жителів нашого міста та району, одразу біля Центрального ринку міста.

Наша адреса: м. Хмільник, проспект Свободи 14 Г. Я постійно на зв’язку за цим номером телефону: +38(098)935 99 90 

Крім того, про всі гарячі тури та пропозиції можна дізнатись із сторінок у соцмережах Фейсбук та Інстраграм.

Наостанок звернусь до усіх земляків: наш світ прекрасний – і я хочу Вам його показати – не бійтеся чогось нового. Ви заслужили відпочинок, а ми – довіру всього світу! Давайте співпрацювати!

 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ХМІЛЬНИЦЬКІ ЛЕГКОАТЛЕТИ ВЧЕРГОВЕ ПОВЕРНУЛИСЯ З ПЕРЕМОГАМИ

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини