Як голосували хмільничани. Хто перемагає у виборчих перегонах?

Як голосували хмільничани. Хто перемагає у виборчих перегонах?

На всіх дільницях вибори розпочалися вчасно. Під час виборчого процесу дільниці були забезпечені антисептиками, люди дотримувались дистанції, усім хто приходив на дільниці  вимірювали температуру тіла.

Під час голосування в Хмільницькій та Війтівецькій громадах грубих порушень виявлено не було.  В Уланівській ОТГ, на одній з дільниць  за повідомленням громадської мережі «Опора» було виявлено недостачу бюлетнів. За словами голови ДВК №051240, яка знаходиться у селі Морозівка, Івана Плахотнюка, Уланівська сільська територіальна виборча комісія Хмільницького району не додала певну кількість бюлетенів ДВК.

«Нам мали дати 331 бюлетень, а дали 145. Ми не розписувалися за те, що ми получили і скільки нам дали. Сказали, що довезуть,  але їх так і не довезли. До останнього дня обіцяли, що додадуть… Я дзвонив на гарячу лінію, але там трубки ніхто не взяв. Кажемо виборцям, що немає бюлетенів», - сказав голова у коментарі ОПОРІ.

З приводу цього інциденту кандидат на посаду голови Улановської ОТГ, депутат Вінницької обласної ради Олександр Крученюк направив до Центральної виборчої комісії скаргу з вимогою визнати вибори в Улановській ОТГ недійсними і призначити повторні вибори.

Станом на 27 жовтня територіальні виборчі комісії завершили приймання бюлетнів від дільничних виборчих комісій та розпочали підрахунок. Офіційні результати виборів ще не огололошено. За попередньою інформацією з ДВК найбільшу кількість голосів, на посаду міського голови Хмільницької ОТГ, виборці віддали за  Миколу Юрчишина. На посаду голови Війтівецької ОТГ перемагає Станіслава Ядвіжина.

В Уланівській ОТГ за результатами попередніх підрахунків перемагає діючий сільський голова Сергій Голубенко. Про це нашому виданню повідомила голова Уланівської ТВК Клава Цоколенко. За її словами Сергій Голубенко на 44 голоси випереджає свого найближчого конкурента Олександра Крученюка. На сайті «Суспільне новини» повідомляється про те, що  у боротьбі за посаду Уланівського сільського голови перемагає Олександр Крученюк.

Хто очолить Уланівську ОТГ остаточно стане відомо після оприлюднення офіційних результатів виборів.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

В УЛАНІВСЬКІЙ ОТГ МОЖУТЬ БУТИ ПЕРЕВИБОРИ

В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ОТГ ПЕРЕМАГАЄ  МИКОЛА ЮРЧИШИН, А У ВІЙТІВЕЦЬКІЙ  СТАНІСЛАВА ЯДВІЖИНА

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини