Як поляки у Вроцлаві допомагають Україні?

Як поляки у Вроцлаві допомагають Україні?

Війна в Україні сколихнула майже весь світ, підтримку нашій державі надають багато цивілізованих країн. Справжню братерську любов та підтримку українців демонструє польський народ. Про те, як жителі Вроцлава допомагають Україні читайте у матеріалі від "Життєвих обріїв".

Це звичайний супермаркет "Lidl", що знаходиться у Вроцлаві. Тут люди спокійно купують необхідні їм продукти та речі. У супермакеті встановлена окрема полиця, створена спеціально для підтримки українців у цей важкий момент. Напис "Допомога для України" та український прапор зображені на ній. 

Поляки купують продукти та кладуть їх на допомогу для України. Серед продуктової допомоги: печиво, олія, крупи, молочні продукти, питна вода, консерви та багато іншого необхідного для наших людей. Згодом з цих продуктів формують гуманітарні вантажі, та відправляють до України.

Також Україну підтримують і польські волонтери, а саме одну з найнезахищиніших категорій населення - дітей. Біля входу до супермаркету волонтерки з Вроцлава, окутані українськими прапорами, збирають кошти на дитяче харчування, памперси та інші речі, які сьогодні так необхідні нашим дітям.

У цей важкий час Україні дуже важливо отримувати підтримку не лише матеріальну, а й духовну та моральну. Українці мають змогу зробити висновки, хто їх справжній друг. Україна вдячна польському народу за усе те добро, яке вони роблять для українського народу. 

Разом до перемоги! 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ ЩЕ 100 ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГУ ВІД БФ "ОМРІЯНА КРАЇНА"

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини