Як працюватимуть школи Хмільника з нового навчального року?

Як працюватимуть школи Хмільника з нового навчального року?

У Хмільнику було створено комісію, яка провела огляд закладів освіти, - повідомляють Життєві обрії.

Незабаром розпочнеться новий навчальний рік. В умовах війни він залежатиме виключно від безпекової ситуації, наявності укриттів у закладах освіти та можливості розміщення учасників освітнього процесу.

За розпорядженням міського голови Миколи Юрчишина під керівництвом заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрія Сташка впродовж 8 - 22 липня 2022 року працювала комісія, яка провела огляд будівель (споруд, приміщень) закладів освіти Хмільницької міської ради.

Було обстежено 32 заклади освіти, а саме: 19 закладів загальної середньої освіти та 13 закладів дошкільної освіти. Комісія видала керівникам закладів освіти акти з рекомендаціями про те, що потрібно доукомплектувати чи доробити в наявних найпростіших укриттях.

Ряд вимог у деяких закладах освіти нашої громади буде неможливо виконати через невідповідність об’єктів освіти сучасним плануванням їхньої архітектури. Вирішальне рішення про формат навчання у школах буде прийнято ближче до початку навчального року.

У Хмільницькій міській раді зазначають - найголовніше - безпека дітей!

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ МІЖНАРОДНУ ДОПОМОГУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини