Як святкуватимуть Водохреща на Вінниччині?

Як святкуватимуть Водохреща на Вінниччині?

На Вінниччині визначилися з форматом проведення Водохреща, комендантська година не змінюватиметься, - повідомляють Життєві обрії.

Завтра початок служби розпочнеться не раніше 6:00 години. При оголошенні сповіщення про повітряну тривогу, всі учасники заходів зобов’язані переміститись в найближчі укриття.

Як зазначають на сторінці Нацполіції у Вінницькій області, 18 січня відбулась міжвідомча нарада представників військової адміністрації та правоохоронців Вінниччини з членами ради церков та релігійних об’єднань, щодо дотримання обмежень воєнного стану під час проведення богослужінь з нагоди святкування Хрещення Господнього.

Охорону публічної безпеки та правопорядку на Вінниччині забезпечуватимуть піші та автопатрулі поліції, крім того, працюватимуть спільні наряди з представниками силових відомств регіону. Маршрути патрулювання наближені до культових споруд, а на визначених місцях купання будуть чергові бригади медиків та рятувальників.

Учасники розуміють бажання вірян взяти участь у заходах, однак, встановлені рішенням начальника обласної військової адміністрації обмеження не скасовуються, - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці наголосили на важливості дотримання обмежень та закликали містян дотримуватись правопорядку та про усі випадки протиправних дій повідомляти поліцейським або за номером 102.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ВРЯТУВАЛИ ПСА, ЯКИЙ ПРОВАЛИВСЯ ПІД КРИГУ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини