Як у Хмільнику відзначали День фізкультури та спорту?

Як у Хмільнику відзначали День фізкультури та спорту?

З нагоди Дня фізичної культури і спорту у Хмільнику 9-10 вересня проводилися спортивні заходи за участі учнів шкіл, вихованців спортивних клубів, дитячо-юнацької спортивної школи, тенерів, ветеранів спортивного руху, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Хмільницьку міську раду.

Захід розпочався 9 вересня у спортивному залі Хмільницької ДЮСШ з офіційної церемонії нагородження кращих спортсменів, тренерів, ветеранів спорту та хвилини мовчання за захисниками України, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти нашої держави.

Начальник Управління освіти, молоді та спорту міської ради Віталій Оліх привітав громаду з Днем фізичної культури і спорту і відзначив, що в період російської агресії та війни проти України наші спортсмени разом зі своїми наставниками досягли значних успіхів на чемпіонатах України, Європи та світу, ми пишаємося нашими спортсменами які досягли високих результатів у спорті.

Начальник відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту міської ради, майстер спорту СРСР з греко-римської боротьби Віталій Пачевський відзначив, що 2021-2022 рік високих досягнень спортсменів Хмільницької міської територіальної громади на всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях.

Відбулися показові виступи дітей зі спортивної гімнастики під керівництвом їхньої тренерки Таї Фельдман. Також у спортивному залі школи проведено презентацію видів спорту: шахів, вільної боротьби, легкої атлетики, боксу, настільного тенісу, футболу, гандболу, волейболу.

А 10 вересня у спортивному залі Ліцею №3 м. Хмільника відбувся відкритий турнір Хмільницької міської територіальної громади з настільного тенісу серед юнаків та дівчат до Дня фізичної культури і спорту України.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

МАЙЖЕ 40 ХМІЛЬНИЧАН ПРОКОНСУЛЬТУВАЛИ ФАХІВЦІ ІНСТИТУТУ СЕРЦЯ МОЗ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини