З Новим роком та Різдвом Христовим!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні працівники, пайовики товариства,  жителі територіальних громад, партнери та друзі!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічні та різдвяні свята  - дивовижний час. Він сповнений приємного хвилювання та турбот, що водночас зачаровує та надихає. Це - час мрій, задумів та бажань, надії на краще і віри у здійснення задуманого. Незважаючи на вік, кожний із нас занурюється у феєричну атмосферу, вірить у диво і його здійснення.

Рік, що минає, видався складним. Проте завдяки йому ми стали витривалішими. Він показав нам інші цінності, згуртував й вкотре навчив долати труднощі та перешкоди.

Сподіваємося, 2021 рік буде значно кращим і щасливішим: настане мир, зникнуть віруси, ми знімемо маски,  знову зустрічатимемося та тиснутимемо однин одному руку, запанує спокій та гармонія.

Хочеться всім побажати міцного здоров’я, родинного тепла, вірних друзів,  надійних колег та партнерів. Нехай ваші душі наповняться радістю, помисли – вірою, а серця – любов’ю. Бажаю, щоб у кожному домі панував затишок,  поруч були рідні люди. Нехай прийдешній рік принесе злагоду та мир, засіє всіх добробутом, зігріє душі любов’ю,  наповнить оселі гучним сміхом, радістю та щастям. А ще -  достатку, миру  та впевненості в завтрашньому дні.

З повагою,

Володимир Онука, директор ПрАТ «Зернопродукт МХП»

Юрій Фаринюк, регіональний директор Хмільницького виробничого підрозділу ПрАТ «Зернопродукт МХП»

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини