Захисник з Хмільницького району отримав звання Герой України (відео)

Захисник з Хмільницького району отримав звання Герой України (відео)

Нацгвардієць Дмитро Фінашин отримав звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка». Поранений боєць дві доби діставався українських позиції, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на указ президента України.

"За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю: присвоїти звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка» Фінашину Дмитру Руслановичу — старшому сержанту", - йдеться у документі.

Дмитро родом з Козятина. Служив снайпером у Національній гвардії. Важко поранений під час розвідувального рейду, він дві доби добирався до українських позицій. Неодноразово втрачав свідомість. Хлопець відчайдушно боровся за своє життя, пив воду з болота, щоб вгамувати спрагу та дістатися своїх. Дмитра побратими знайшли в посадці. Лікарі не змогли врятувати йому руку, але зберегли життя.

"Нам нема куди відступати. Вони прийшли на нашу землю задля якихось там амбіцій і цілей. Ми в себе вдома. Нема куди відступати, тому ми переможемо безумовно", – каже Дмитро.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ХЕРСОНЩИНІ ЗАГИНУВ ЗАХИСНИК ІЗ СЕЛА КОЛИБАБИНЦІ ІВАН ЯЮК

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини