Зеленський відповів на петицію про заборону очного навчання під час війни

Зеленський відповів на петицію про заборону очного навчання під час війни

Президент Володимир Зеленський відповів на петицію про заборону очного навчання у закладах освіти до закінчення воєнного стану і військових дій в Україні, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Слово і Діло.

Зеленський звернувся до українського прем'єра, щоб уряд опрацював викладені у петиції пропозиції.

У відповіді українського лідера зазначається, що заклади освіти можуть самостійно приймати рішення щодо академічних, організаційних, фінансових, кадрових та інших питань.

При цьому, Зеленський зазначив, що державну політику у сфері освіти визначає Верховна Рада, а реалізує Кабінет міністрів, Міносвіти та інші центральні органи виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Зазначається, що обласні та Київська міська військові адміністрації разом із засновниками закладів освіти забезпечують організацію початку навчального року залежно від безпекової ситуації.

Зеленський звернувся до прем’єра Дениса Шмигаля з проханням опрацювати викладені в електронній петиції пропозиції та поінформувати про результати розгляду автора звернення.

Зазначимо, що петицію «Заборонити очне навчання у всіх навчальних закладах до закінчення воєнного стану і військових дій» розмістили на сайті 8 червня. Вона набрала понад 26,6 тисяч голосів.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

СЬОГОДНІ ВРАНЦІ МАЙЖЕ В УСІХ РЕГІОНАХ УКРАЇНИ ПРОЛУНАЛИ ПОВІТРЯНІ ТРИВОГИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини