Журналістика - це стиль життя

Журналістика - це стиль життя

Антон Михайлик, Павло Околодько та Олександр Околодько – три редактори газети «Життєві обрії» різних поколінь. На сьогодні їхній загальний редакторський стаж становить 42 роки. Антон Вацлавович очолював редакцію 18 років, Павло Андрійович - 21 рік, Олександр Павлович став редактором у  2017 році. Кожен з них працював у різних умовах. Були часи, коли штат редакції налічував понад 30 працівників, а зробити фото чи надрукувати сторінки газети у 70-х чи 80-х роках було не простим завданням, а довготривалим процесом, на який витрачалось по декілька днів.

Антон Вацлавович та Павло Андрійович дивуються, як зараз працює молода команда над створенням газети і радіють, що справа, якій вони присвятили все своє життя, процвітає і нині.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КРАЩА КОМПАНІЯ РОКУ - 2018


Журналістика – це не просто професія, це поклик душі. Це майстерність підняти актуальну тему, висвітлити подію, закарбувати історичний момент для пам’яті наступних поколінь.

Напередодні нашого професійного свята, - Дня журналіста, та з нагоди 90-річчя заснування газети «Життєві обрії» редактор видання Олександр Околодько та заступник редактора Юлія Шандра вручили Подяки і квіти людям, які впродовж життя творили для газети, та зробили вагомий внесок у її розвиток.   

Антон Михайлик, Павло Околодько, Петро Комар, Галина Яцюк, Микола Дубовий, Віталій Каленіченко, Оксана Михалиця, Анжела Веремій, Микола Дорош, Світлана Гаврилова, Віра Степанюк, Володимир Вільчинський, Леонід Луцков, Олексій Ісаченко отримали подяки від колективу газети «Життєві обрії» за особистий внесок у розвиток видання.

Це люди, матеріали яких ви читали та продовжуєте читати на сторінках улюбленої газети.

Це історичні дослідження і краєзнавчі матеріли, це повісті й оповідання, вірші та наукові статті, це матеріали про наболіле, про вічне – мову, культуру, особливих та унікальних людей, громадські позиції й думки. Це новини, якими живе місто, район, а також область і вся країна.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЛЮДИНА РОКУ-2018»


- Таких матеріалів, які є в газеті «Життєві обрії», не знайдеш в інших джерелах, - зазначив заслужений лікар України, почесний ветеран України  Віталій Каленіченко.

- Завдяки газеті, я маю можливість доносити до своїх земляків зібрані факти про історію нашого краю, - наголосив краєзнавець, дослідник Микола Дорош.

-  Стаття про те, що я став головою правління Уланівського колгоспу «Дружба»  вийшла в газеті «Життєві обрії» (тоді «Червоний прапор») 18 січня 1968 року, з того часу я зберігаю всі випуски газети, - згадав 90-річний Володимир Вільчинський, заслужений працівник сільського господарства України, почесний громадянин району.

Ми пишаємося тим, що маємо можливість друкувати унікальні матеріали не  лише  поважних авторів міста Хмільника та району, а  й обласного центру,  науковців Києва,  вихідців з Хмільниччини, писати про них. Адже вони також, як і кожен з вас, шановні читачі, є тією вдячною аудиторією, яка з нетерпінням чекає кожного випуску улюбленої газети рідного краю.

Ось які вітання до Дня журналіста надійшли нам від них напередодні свята:

«Щиро вітаю журналістів, працівників редакції, ветеранів газетної справи, весь читацький загал «Життєвих обріїв» зі знаменною подією – 90-річчям з дня виходу першого номера газети та з Днем журналіста! Нинішній колектив редакції газети-ювілярки не тільки гідно продовжує кращі традиції місцевої журналістики, започатковані багато десятиліть тому, але й примножує їх. Газета завжди поряд зі своїми читачами і в радісні часи, і в тривожні. Тому і нинішнє свято – спільне. Нехай кількість ваших читачів, прихильників постійно зростає,

Кожному з вас бажаю натхнення, цікавих і лише гарних подій у роботі й в житті, мирного неба й добробуту».

Голова обласної організації «Національна спілка журналістів» Василь Паламарчук,м.Вінниця

«Небагато є нині видань, які змогли утримати читача впродовж багатьох десятиліть і залишитися цікавими й об’єктивними.  Всі роки існування під різними назвами  наша газета не тільки оперативно відображала життя краю, а й зусиллями редакції та залучених авторів започатковувала ініціативні справи, була живильним джерелом нових ідей, мудрим вихователем майбутніх поколінь й авторитетним порадником хмільницької еліти. Тож бажаю вам і надалі залишатися на передньому краї нашого життя. Зичу кожному з вас міцного здоров’я, творчої наснаги й нових звершень у вашій відповідальній і почесній праці».

Академік УААН, заслужений економіст України Броніслав Панасюк, м.Київ

«Дорогі читачі! Рідні земляки! Я маю чудову  нагоду привітати моїх друзів із професійним святом і ювілеєм «Життєвих обріїв»! Я пишаюсь співпрацею з виданням рідного краю, на сторінках якого зібрані найкращі матеріали про вагомі та знакові  події, актуальні проблеми та близькі серцю зворушливі історії, адже у цій газеті життя Хмільниччини.

Дякую колективу газети та її шанувальникам.  Многая та благая літа вам усім!».

Кандидат медичних наук, лікар-отоларинголог,  Юрій Гребенюк, м.Київ


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ КОРЕСПОНДЕНТКУ ГАЗЕТИ "ЖИТТЄВІ ОБРІЇ" АЛЛУ КОРНІЄНКО

Img 20200604 105746 dsc0052 dsc0079 dsc0051 dsc0049 dsc0046 dsc0044 dsc0085 dsc0061 dsc0067 dsc0058 dsc0043
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини