Якісної вам роботи, хмільничани!

Якісної вам роботи, хмільничани!

Сьогодні День якісної роботи. Саме цей день припав на початок робочого дня – понеділок.

Всім відомо, як воно – починати робочий тиждень після вихідних. Деколи навіть погода може завадити якісно виконати завдання й повністю віддатися роботі. А що потрібно людям для того, щоб вдало розпочати свій робочий день та якісно виконати свою роботу? Про це з нами поділились своїми думками хмільничани:
Інна, 38 років, педагог:  «Розплющивши очі, насамперед  бажаю собі вдалого дня, посміхаюся, включаю енергійну музику - вона мене бадьорить і покращує настрій. Далі я складаю план на весь день. Коли у мене гарний настрій, тоді все вдається. А коли поганий – все валиться з рук, і жодної якісної роботи вже й бути не може».
Ярослав, 25 років, інженер: «Свій новий день я завжди розпочинаю з кави та круасану. Від них залежить мій настрій, а відповідно – і якісна робота».
Людмила, 55 років, продавчиня: «Для вдалого початку дня я беру з собою гарний настрій і посмішку. Коли щось не вдається - я співаю. Одним словом – головне бути на позитиві».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СВЕКРУХИ 27 ЖОВТНЯ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦІКАВЕ СВЯТО - ДЕНЬ МАКАРОНІВ ВІДЗНАЧАЮТЬ У СВІТІ 25 ЖОВТНЯ​​​​​​​
Аня, 30 років, домогосподарка: «Для мене завжди найголовніше напередодні нового робочого дня добре виспатись. Тоді й все у мене нормально».
Юрій, 50 років, педагог: «Завжди моя якісна робота залежить від моїх хорошого самопочуття і гарного настрою».
Дмитро, 35 років, водій: «Я працюю в Польщі, і кожен свій день починаю з дзвінка до рідних. Почути голоси рідних, побачити їхню посмішку для мене найголовніше, а через це й настрій піднімається і продуктивність праці збільшується».
Алла, 40 років, педагог: «Для мене важливо розпочати робочий день  у гарному настрої. Зазвичай цей настрій створюють близькі. На жаль, моя продуктивність праці напряму залежить від мого настрою. Тому намагаюсь зранку ні з ким з домашніх не сваритися,  випити чашку запашної кави, вийти своєчасно з дому, пройтись пішки на роботу, насолоджуючись ринковою красою, адже у будь-яку погоду можна отримати заряд позитивної енергії від навколишнього світу. Тоді, зазвичай, і день складається вдало».
Денис, 23 роки, економіст: «Один з чудових моментів - це коли багато справ на день, з самісінького ранку записую планування справ у щоденнику. Коли є правильне планування, тоді все по черзі можна зробити та менше нервуватися».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДРУКОВАНІЙ ВЕРСІЇ ГАЗЕТИ БІЛЬШЕ ВАЖЛИВИХ ПОВІДОМЛЕНЬ, АНІЖ НА САЙТІ

Марина, 34 роки, бізнесвумен: «Для мене достатньо зранку прокинутися, подивитися в дзеркало та посміхнутися! Потрібно налаштувати себе на все позитивно, як би не було на душі: я говорю собі, що все буде добре, я все зможу і все зроблю».
Отже, як бачимо, для більшості опитаних добре зроблена робота залежить від гарного настрою і хорошого самопочуття. Тож у цей день бажаємо вам, шановні наші читачі, гарного настрою, вдалого продуктивного дня і позитивних новин!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТУДІЮ ВЕЛИКИХ КВІТІВ У ПОЛЬЩІ ВІДКРИЛА ХМІЛЬНИЧАНКА

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини