Благодійний фонд Миколи Філонова з партнерам закупив для ЗСУ дрони, приціли, тепловізори і Bandera Power

Благодійний фонд Миколи Філонова з партнерам закупив для ЗСУ дрони, приціли, тепловізори і Bandera Power

Міжнародний Благодійний фонд «Український Альянс» і Громадське об’єднання «Ми – Вінничани» вкотре передали на фронт техніку. Дрони, приціли та 10 блоків багатоканальної зарядки "Bandera Power225s" поїдуть на посилення ЗСУ у зоні бойових дій. 

Орієнтовна вартість придбаного обладнання – 1,5 мільйона гривень.

Допомогти фронту стало можливим завдяки коштам, зібраним Благодійним Фондом Миколи Філонова і «Вінничанами» під час постійно діючого Благодійного марафону, який стартував 15 червня.

Докладніше про марафон: Понад 2 мільйони на ЗСУ зібрали у Вінниці

«Наша допомога ЗСУ має системний характер. І до початку повномасштабної війни, і після вторгнення наша команда неодноразово допомагала ЗСУ, підрозділам тероборони, Нацгвардії, іншим силовим структурам. Це і ремонт автівок, і передача дронів та різноманітного обладнання. Будемо допомагати й надалі – до повної перемоги України. Дякуємо усім мешканцям Вінниччини, які долучилися до цієї справи», – прокоментував чергове посилення Сил оборони наш земляк Микола Філонов.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Благодійний Фонд Миколи Філонова придбав для спецпризначенців спортивний майданчик для тренувань. 

Зібрати кошти на нинішню партію техніки вдалося у рамках Благодійного марафону «Мільйон для ЗСУ», коли замість запланованого 1 мільйон гривень за рахунок власних ГО "Ми-Вінничани", Українського Альянсу", представників бізнесу та мешканців області, які приєднались до марафону онлайн, вдалося отримати понад 2 мільйони гривень.

З цієї суми, за ініціативою організаторів, 500 тисяч гривень перерахували на фандерзингову ініціативу Володимира Зеленського UNITED24 на посилення оборони України.

Півтора мільйони були витрачені на придбання:

✹ Десять блоків багатоканальної зарядки «Bandera Power225 s»

✹ П’ять тепловізійних прицілів PFI- C435 (35 mm)

✹ Двох дронів DJI Mavic 3

✹ Двох DJI Mavic 3 Т з тепловізором

Нагадаємо, до складу ГО «Ми – Вінничани» входять активні громадяни, які об'єднали зусилля для змін на краще на території власних громад та Вінницької області у цілому.

Пріоритетним напрямком діяльності об'єднання є допомога ЗСУ.

Керівником ГО є ексголова Вінницької ОДА Валерій Коровій, координаторами та партнерами – народні депутати України Лариса БілозірГеннадій Вацак та Микола Кучер, народні депутати минулих скликань Олександр Домбровський та Сергій Кудлаєнко, засновник МВФ “Український Альянс” Микола Філонов.

Лише у поточному році «Вінничани» передали допомогу ЗСУ на суму понад 12 мільйонів гривень.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ З ВІННИЧЧИНИ ПРИДБАЛИ ПОЗАШЛЯХОВИК MITSUBISHI (ПРЕССЛУЖБА БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ МИКОЛИ ФІЛОНОВА)

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини