Дитячий майданчик та клуб відкрили у Великому Митнику на Вінниччині

Дитячий майданчик та клуб відкрили у Великому Митнику на Вінниччині

Нещодавно у Великому Митнику відбулось відкриття двох соціально важливих для мешканців громади об'єктів. На їх відкриття завітали директор ПрАТ «Зернопродукт МХП» Володимир Прокопчук,   регіональний директор виробничого підрозділу Хмільник ПрАТ «Зернопродукт МХП» Олександр Рябоконь, керівник із соціальних проєктів БФ «МХП-Громаді» у Вінницькому регіоні Петро Андрієць, жителі громади.

Першим було відкрито дитячий майданчик.

- Ці об'єкти народженні в співпраці з нашим постійним соціальним партнером "Зернопродукт МХП", - говорить староста села Тетяна Шкатюк. - Взагалі, джерела фінансування у ініціативи різні: сам інвентар було закуплено за рахунок бюджету Хмільницької міської територіальної громади, а "левову" частку робіт з облаштування території та встановлення спортивних споруд взяло на себе “Зернопродукт МХП”, а далі долучились і  жителі громади, за свої кошти люди встановили лавки та камери відеоспостереження.

“Я дуже вдячна "Зернопродукту" за велику допомогу і наполегливу працю, за турботу про майбутнє. Завдяки тісній співпраці наше село стає кращим та комфортнішим, - сказала староста села. 

Вона подякувала Володимиру Прокопчуку та всьому керівництву "Зернопродукт МХП" за підтримку, за виділення коштів на будівництво майданчика та капітальний ремонт клубу.

Володимир Прокопчук подякував старості за теплий прийом та разом з Петром Андрійцем вручили її сертифікат на 70 тисяч гривень для реалізації проєкту "Замок мрій" - створення дитячого ігрового та спортивно-розвиваючого простору.

Далі було відкриття Будинку культури після капітального ремонту. На реалізацію цього проєкту "Зернопродукт МХП" виділив понад мільйон гривень. Оглянувши приміщення, поспілкувавшись з працівниками Володимир Прокопчук зазначив, що відродження закладів культури на селі є пріоритетним напрямком у благодійній діяльності "Зернопродукт МХП" та вручив старості села Тетяні Шкатюк ще один сертифікат на суму 1 мільйон 100 тисяч гривень для реалізації проєкту "Капітальний ремонт Будинку культури" в селі Великий Митник".  

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИКУ БАТЬКИ ПРОТЕСТУВАЛИ ПРОТИ "ДИСТАНЦІЙКИ"

У ВІЙТІВЦЯХ НА ВІННИЧЧИНІ ВІДКРИЛИ ПЕРШИЙ В РАЙОНІ ЦЕНТР АКТИВНОСТІ ГРОМАДЯН

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

Dsc 0931Dsc 0925Dsc 0922Dsc 0920Dsc 0916Dsc 0903Dsc 0901Dsc 0898Dsc 0888Dsc 0882Dsc 0877Dsc 0858
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини