Герой з Хмільника Роман Кашпур на протезі візьме участь у двох марафонах в Америці

Герой з Хмільника Роман Кашпур на протезі візьме участь у двох марафонах в Америці

 Роман Кашпур - герой із Хмільника, який під час служби в зоні АТО втратив ногу, але не втратив силу волі не перестає вражати своїми спортивними здобутками не лише Україну, а й увесь світ. 

На рахунку Романа  - дві перемоги у "Іграх Героїв". У 2021 році він встановив рекорд України протягнувши літак. Цього року Роман здолав 37-кілометровий Лондонський марафон. А Зараз знаходиться в  Америці, щоб взяти участь у марафоні морських піхотинців ЗС США, який відбудеться 29 жовтня у Вашингтоні, довжина марафону 42 кілометри. А вже 5 листопада Роман візьме участь у іншому 42-кілометровому, найпрестижнішому Нью-Йоркському марафоні.

- За велику честь для мене, буде нести стяг мого підрозділу Військова частина А3955 підписаний Головнокомандувачем ЗСУ Валерій Залужний , 29-го жовтня у самому серці Америки, столиці, Вашингтон, а потім 5-го листопада у місті Нью-Йорк.

Ціль цього виклику залишається незмінною: мотивація важкопоранених побратимів та посестер, я хочу показати що життя триває не дивлячись ні на що!

А також в мене є величезний шанс, допомагати важкопораненим не тільки прикладом, а і конкретною справою! Тому під час моїх марафонів у США я буду збирати кошти, котрі підуть у Благодійний фонд «Громадянин» / Citizen Charity foundation для протезування бійця із позивним «Малий», котрий потребує протезування верхньої кінцівки! Всі деталі про бійця можна знайти на сторінці Фонду! - написав Роман Кашпур у фейсбук.

Пишаємось нашим славним земляком, вболіваємо за нього і бажаємо Роману успіхів та перемоги. 

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЧАНИН РОМАН КАШПУР З ПРОТЕЗОМ БОРОНИТЬ УКРАЇНУ ВІД ОКУПАНТІВ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини