Хмільничани можуть покращити якість правоохоронних послуг

Хмільничани можуть покращити якість правоохоронних послуг

Жителі Вінницької області можуть покращити якість правоохоронних послуг у своїх районах, взявши участь у соціологічному опитуванні «Безпека та довіра», - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінницьку ОВА.

Це дослідження проводиться з метою покращення якості правоохоронних послуг та визначення проблем безпеки у районах Вашого мешкання.

За результатами опитування будуть встановлені пріоритетні напрями забезпечення публічної безпеки і порядку на поточний рік та оцінено ефективність роботи правоохоронних органів у минулому році.

Відповіді на запитання займуть у Вас 10-15 хвилин.

Опитування винятково анонімне. Результати обчислюватимуться в узагальненому вигляді з групуванням по районах міста та області.

Це щорічне моніторингове дослідження проводиться з 2013 року Харківським національним університетом внутрішніх справ. Від початку війни дослідження поширено на територію інших областей. Дослідження проводиться спільно з Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області та обласною військовою адміністрацією за підтримки Соціологічної асоціації України та Консультативної місії Європейського Союзу.

Звіт за результатами дослідження за минулий рік можливо завантажити за посиланням https://doi.org/10.32631/sf2020

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ЦЕРКВІ НА ВІННИЧЧИНІ ЗНАЙШЛИ ВОРОЖУ ЛІТЕРАТУРУ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини