Корпоративний фонд гурту "Тік" проводить музичний стипендіальний конкурс для талановитої молоді

 Корпоративний фонд гурту "Тік" проводить музичний стипендіальний конкурс для талановитої молоді

Корпоративний фонд гурту «ТіК» оголошує стипендіальний конкурс для дітей, у якому розіграють кошти для оплати за навчання в музичних освітніх закладах, придбання музичних інструментів чи для оплати запису твору у студії звукозапису. Повідомляється на сайті «Подільська Громада».

Стипендіатом  конкурсу може стати музично-обдарована  дитина, віком від 6 до 16 років, яка навчається/хоче навчатись у музичних освітніх закладах України та проживає на території м.Вінниця та Вінницької області. . Перевага надається дітям з соціально-вразливих категорій населення.   

Мета стипендіального конкурсу від корпоративного фонду гурту “ТіК” - підтримувати і розвивати талановитих дітей та молодь, шляхом надання коштів для оплати за навчання в музичних освітніх закладах, придбання необхідних для розвитку талантів дитини музичних інструментів, деталей до музичних інструментів  чи іншого необхідного приладдя, для оплати запису твору у студії звукозапису (при наявності підтверджуючих оплату документів).

Цільові кошти не можуть бути використані для оплати поїздок на різні конкурси та концерти, як українські так і міжнародні, не можуть бути використані для придбання концертних костюмів.

Дедлайн прийому заявок на стипендіальний конкурс - 28 березня.

Більше інформації за посиланням:https://gromada.vn.ua/news/item/id/921


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ЮНИХ ХМІЛЬНИЧАН ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДИСТАНЦІЙНОМУ ФОТОПРОЄКТІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини