Майже 100 мільйонів гривень заборгували люди за газ на Вінниччині

Майже 100 мільйонів гривень заборгували люди за газ на Вінниччині

Борги вінниччан перед ТОВ «Вінницягаз Збут» складають 98 мільйонів гривень. Серед них чверть боржників, які отримують субсидію. У «Вінницягаз Збут» застерігають, що у разі несплати заборгованості такі домогосподарства можуть втратити державну допомогу, - повідомляють Життєві обрії.

Згідно із Положенням про порядок призначення житлових субсидій, якщо споживач боргує за газ понад три місяці, а сума заборгованості перевищує 20 неоподаткованих мінімумів (340 гривень), то він може залишитися без державної допомоги», – зауважує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Злісні неплатники ризикують залишитись без газу. Так як президент України підписав закон №1657, який скасовує заборону відключення боржників від газопостачання через заборгованість на період дії карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби. Тепер відключення не дозволяється лише в регіонах, які знаходяться в «червоній» зоні.

Ситуація із простроченими платежами негативно впливає як на роботу підприємства, так і на підготовку до нового опалювального сезону, - повідомляє «Вінницягаз Збут»

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ П'ЯНИЙ ЧОЛОВІК ВКРАВ МАШИНУ ТА СПРИЧИНИВ АВАРІЮ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини