На Вінниччині п'яний чоловік вкрав машину та спричинив аварію

На Вінниччині п'яний чоловік вкрав машину та спричинив аварію

13 вересня в Піщанській громаді п'яний чоловік викрав  автомобіль "Жигулі" та потрапив на вкраденій машині в дорожньо-транспортну пригоду, - повідомляють Життєві обрії, посилаючись на Національну поліцію.

До поліції звернувся житель села міського типу Піщанка Тульчинського району та повідомив, що невідома особа викрала його автомобіль, який був запаркований біля будинку з ключами в замку запалення.

Під час проведення першочергових заходів на місці злочину, поліцейські отримали повідомлення про автопригоду на вулиці Центральній. Прибувши на місце аварії поліцейські з’ясували, що це саме той транспортний засіб, який кілька годин тому був викрадений у місцевого жителя. На місці злочину поліцейські виявили 66-річного чоловіка. Правоохоронцям зловмисник розповів, що автомобіль викрав, аби поїхати по справах. Не впоравшись із керуванням, правопорушник допустив зіткнення з іншим автомобілем «ВАЗ».

Слідством розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 289 Кримінального кодексу України, а саме незаконне заволодіння транспортним засобом. За таке правопорушення підозрюваному загрожує покарання - до 5 років позбавлення волі.

Крім того, на правопорушника поліцейські склали адміністративні протоколи за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Та за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

В УКРАЇНІ ВСТАНОВИЛИ НОВІ КАРАНТИННІ НОРМИ

 

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини