Мешканця Бару підозрюють у вбивстві немовляти. Після хрестин п`яний чоловік упустив дитину

Мешканця Бару підозрюють у вбивстві немовляти. Після хрестин п`яний чоловік упустив дитину

Вчора, близько 1 години ночі до поліції надійшов виклик від чоловіка, який про те, що у будинку сусідів на підлозі він виявив тіло 2-місячного немовляти без ознак життя, - повідомляють Життєві обрії.

За викликом відразу прибула слідчо–оперативна група поліції, слідчі та оперативники карного розшуку обласного главку поліції.

Як розповів керівник Відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції Олександр Клименко, на під час проведення першочергових слідчих дій та на підставі зібраних речових доказів на місці події, поліцейські встановили особу, причетну до вчинення особливо тяжкого злочину. Ним виявився 39 – річний мешканець м. Бар.

Поліцейські з’ясували, що цього дня родина святкувала хрещення дитини. Після застілля, коли гості пішли по домівках, зловмисник почув плач немовляти. Аби заспокоїти дівчинку підозрюваний, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, взяв її на руки.

Не встоявши на ногах, чоловік разом з дівчинкою впав на підлогу. В результаті падіння потерпіла отримала множинні тілесні ушкодження та померла на місці події.

Затриманий раніше притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства.

У родині на вихованні перебуває ще четверо неповнолітніх дітей.

Наразі зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст. 115 ККУ (Умисне вбивство малолітньої дитини).

За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного ув’язнення.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІКА ЗАСУДИЛИ НА 12 РОКІВ ЗА ВБИВСТВО ОДНОСЕЛЬЦЯ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини