На Вінниччині аферистка обдурила пенсіонерку на понад 300 тисяч гривень

На Вінниччині аферистка обдурила пенсіонерку на понад 300 тисяч гривень

У Вінниці шахрайка ошукала пенсіонерку на 325 тисяч гривень, - повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

18 січня , представившись працівницею пенсійного фонду, шахрайка заволоділа заощадженнями літньої жінки. Під приводом грошової реформи зловмисниця «обміняла» 325 тисяч гривень пенсіонерки на сувенірні купюри.

Як розповів керівник відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Ігор Сандул, до поліції звернулась 86-річна місцева жителька з повідомленням про те, що її ошукали. Заявниця  розповіла, що близько 11:00 до неї прийшла жінка, яка назвалась працівницею пенсійного фонду, та сказала, що необхідно замінити старі купюри на нові.

Зловмисниця говорила впевнено та переконливо, не викликаючи у пенсіонерки жодних підозр, тому жінка без вагань віддала усі свої заощадження.

Наступного дня до літньої жінки прийшла соціальна працівниця, що систематично її відвідує,  та наполягла звернутись до поліції, оскільки засумнівалась у справжності грошей.

Наразі поліція розшукує зловмисницю. Слідство розпочало кримінальне провадження за ч.2  ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). 

Їй загрожує до трьох років позбавлення волі.
 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЖІНКА ЗАРІЗАЛА СПІВМЕШКАНЦЯ ТА НАМАГАЛАСЬ ВИДАТИ ЦЕ ЗА САМОГУБСТВО

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини