На Вінниччині правоохоронці затримали іноземця, який за 5 тисяч доларів вивозив чоловіків до Молдови

На Вінниччині правоохоронці затримали іноземця, який за 5 тисяч доларів вивозив чоловіків до Молдови

Поліцейські затримали 34-річного зловмисника, який за допомогою човна через річку Дністер намагався незаконно переправити трьох чоловіків призовного віку до республіки Молдова, повідомляють Життєві обрії з посиланням на Національну поліцію.

Інформацію про надання незаконних послуг розповсюджував через телеграм канал. За словами начальника управління міграційної поліції Кирила Доценка, на одному із телеграм каналів, оперативники здобули інформацію про сприяння в незаконному перетині державного кордону чоловікам призовного віку за винагороду. В подальшому інформація знайшла своє підтвердження.

Злочинну діяльність чоловіка в ніч з 2 на 3 липня задокументували поліцейські управління міграційної поліції спільно із працівниками Могилів-Подільського районного відділу поліції за оперативного супроводження Управління Служби безпеки України у Вінницькій області та відділу внутрішньої та власної безпеки по 24 прикордонному загону Державної прикордонної служби України. Процесуальне керівництво здійснює Могилів-Подільська окружна прокуратура. Силову підтримку забезпечували спецпризначенці КОРДу.

Речові докази вилучено. Зловмисник затриманий і поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили правопорушнику про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Слідством відкрито провадження за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Правопорушнику загрожує до 9 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІК ТРИЧІ ОБІКРАВ СУПЕРМАРКЕТ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини