Подарували музею експонати

Подарували музею експонати

Редакція газети «Життєві обрії» підтримала акцію, започатковану «Історичним музеєм міста Хмільника» «Подаруй музею експонат». 
12 серпня до закладу  завітали редактор газети «Життєві обрії» Олександр Околодько та заступниця редактора Юлія Шандра. 
В рамках акції від колективу редакції подарували музею старовинні друкарські машинки, сумку фотографа, радіоприймач та книги.  
Музей приємно вразив теплою атмосферою привітності і загадковості. Заворожує тут все: починаючи від старовинних предметів ужитку, знарядь праці до унікальних фото й документів, а звучання старовинної радіоли додає особливої атмосфери, яку не відчуєш в жодному іншому місці. 
Протягом останніх декількох років він постійно оновлюється, поповнюється арсенал експонатів. 
Саме тут зберігається справжній дух старовинної історії міста й району. Тут працюють люди, які дбайливо шанують кожне фото та кожну річ, досліджують історію із різних архівів та із задоволенням переповідають відвідувачам. 
З захопленням слухають цікаві розповіді екскурсоводів гості міста, відпочивальники санаторіїв, котрі цікавляться і походженням назви Хмільника, і загадковим палацом та вежею, і легендарною історією про графа Ксідо та Катерину Левашову. 
Чимало охочих дарують музею старовинні речі, які дістались їм від батьків чи дідусів і бабусь. 
Вражають лляні вишиті сукні, які більше 100 років зберігаються, не втративши міцності тканини і насиченості кольору вишивки, деякі знаряддя праці та старовинні предмети вжитку, на вигляд як нові, цінні паперові експонати, віком понад століття… 
- Музей поповнюється експонатами, ми робимо окремі виставки, маємо чимало планів для розвитку, досліджуємо інформацію з різних архівів,  - розповіла директор музею Наталія Пацанівська. –  Маємо чимало планів для розвитку музею, попри ту роботу, яку вже було пророблено. Тому охоче приймаємо цікаві давні речі, які дарують люди. Кожен експонат із своєю особливістю та історією, яку ми бережемо та розповідаємо своїм відвідувачам. 
Долучитись до акції «Подаруй музею експонат» можуть усі бажаючі. Якщо ви маєте старовинні речі, які можуть стати цікавим експонатом для «Історичного музею м.Хмільника», - подаруйте закладу, нехай їх побачить якомога більше місцевих жителів та гостей міста. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

В МУЗЕЇ ХМІЛЬНИКА ПРОХОДИТЬ АКЦІЯ "ПОДАРУЙ МУЗЕЮ ЕКСПОНАТ"

18 ТРАВНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ. МУЗЕЙНІ СПРАВИ В ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

 

Imgonline com ua resize rqakopmhxca3ujImgonline com ua resize kcx5kfvg0acImgonline com ua resize d0btytrhumohImgonline com ua resize afhjulpolyImgonline com ua resize 64lphm0h5znkrb32
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини