Понад 80% хмільничан підтримують дистанційну форму навчання

Понад 80% хмільничан підтримують дистанційну форму навчання

Понад 80% читачів групи "Життєві обрії" в фейсбук підтримали дистанційну форму в новому навчальному році.

Трішки більше місяця залишося до нового навчального року. Хмільницька міська рада заявила, що вирішальне рішення про формат навчання у школах буде прийнято ближче до 1 вересня.

У групі "Життєві обрії" в фейсбук відбулося опитування, в якому хмільничанам задали питання: який формат навчання у закладах освіти міста підтримуєте Ви? Менше ніж за добу, в опитуванні взяли участь 619 людей. 

Дистанційну форму навчання підтримали 502 хмільничанина, що становить 81% голосів. За очну форму проголосували 74 читача, що становить 11%. До того ж, 43 людини обрали варіант "Важко визначитися", - що становить 6% від загальної кількості голосів.

Основним аргументом, що доводили у коментарях прихильники дистанційної форми навчання, стала безпека їхніх дітей. Батьки переживають за відсутність належних бомбосховищ, небезпеку ракетного удару та стрес дітей під час повітряної тривоги.

Прихильники очної форми навчання аргументують свою позицію, тим що "дистанційка" не дає належного рівня знань та залишає дітей один на один із гаджетами, без соціалізації, яка необхідна дітям, особливо початківцям. Також частина батьків скаржаться на відсутність необхідного інтернету та належних гаджетів.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ЯК ПРАЦЮВАТИМУТЬ ШКОЛИ ХМІЛЬНИКА З НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ?

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини