У Хмільнику пенсіонерам вручили Подяки від авіаторів з легендарної Чорнобаївки

У Хмільнику пенсіонерам вручили Подяки від авіаторів з легендарної Чорнобаївки

Вчора начальник Хмільницької військової адміністрації Богдан Кузнец та голова районної ради Юрій Слабчук виконали приємну місію - вручили двом хмільницьким пенсіонерам Подяки від військовослужбовців бригади армійської авіації "Херсон", - повідомляють Життєві обрії.

Подяки пенсіонерам-волонтерам Василю Короліщуку та Борису Горбачуку надійшли від командування та особового складу військової частини А1604.

Місяць тому, ці поважні чоловіки надали військовій частині благодійну допомогу. Мотокосу шурупокрут  болгарку,  електротестери, налобні фонарики, різний інструмент, рукавиці та засоби гігієни. Усе це Василь Семенович та Борис Михайлович відправили нашим захисникам Новою поштою.

- Я дякую Вам за Ваш патріотизм, за людяність та доброту, за те, що допомагаєте нашим військовослужбовцям наближати перемогу. Низький уклін Вам і шана, - сказав Богдан Кузнец вручаючи Подяки військового командування, районної військової адміністрації та районної ради.

Слова щирої вдячності від депутатського корпусу районної ради Василю Семеновичу та Борису Михайловичу висловив Юрій Слабчук.

- Ваш благодійний вчинок, є проявом любові до рідної України, проявом турботи про ближнього і є прикладом для багатьох, залишайтесь такими ж енергійними,  мужніми патріотами ще багато-багато років, - сказав голова районної ради.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ІМ'Я ЗАСЛУЖЕНОГО ЖУРНАЛІСТА УКРАЇНИ ПАВЛА ОКОЛОДЬКА ЗАНЕСЕНО ДО КНИГИ ПОШАНИ ТА ПАМ'ЯТІ "ГОРДІСТЬ ХМІЛЬНИКА"

У ТОВ "ХМІЛЬНИЦЬКЕ" ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО ДИРЕКТОРА

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини