У Хмільнику після застілля чоловік відібрав у товариша телефон та втік

У Хмільнику після застілля чоловік відібрав у товариша телефон та втік

10 грудня працівники Хмільницького районного відділу поліції затримали правопорушника, який пограбував місцевого жителя, - повідомляють Життєві обрії.

Під час розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виникла сварка, після чого зловмисник відібрав у знайомого мобільний телефон та утік.

Близько 10:00 до поліції надійшло повідомлення про пограбування від 67-річного хмільничанина. Чоловік розповів, що під час розпиття алкогольних напоїв зі своїм знайомим, між ними виникла сварка. Зловмисник знаходячись на близькій відстані з потерпілим вихопив з його кишені мобільний телефон та почав втікати. Спроби наздогнати правопорушника були марними, тому чоловік звернувся до поліції.

На місце події одразу виїхали оперативники. Протягом двох годин вони встановили особу, причетну до вчинення злочину та затримали його. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 47-річний чоловік.

Речовий доказ вилучено. Грабіжник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі йому повідомлено про підозру. Слідством вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 КК України (грабіж).

Грабіжнику загрожує до 10 років позбавлення волі.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

НА ВІННИЧЧИНІ ЧОЛОВІК СОКИРОЮ ПОГРОЖУВАВ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини