13 мільйонів гривень на підтримку українських моряків спрямували благодійні фонди "Повір у себе" та "Омріяна Країна"

13 мільйонів гривень на підтримку українських моряків спрямували благодійні фонди "Повір у себе" та "Омріяна Країна"

Благодійні фонди "Повір у себе" та "Омріяна Країна" спрямували тринадцять мільйонів гривень - на підтримку українських моряків, - повідомляють Життєві обрії.

Благодійні фонди з перших днів війни спрямували свою діяльність на підтримку збройних сил України.

У тісній співпраці з підприємствами "Астарта-Київ" та "Наша АСТАРТА", нещодавно на потреби військово-морських сил України, фондами було передано чергову партію благодійної допомоги.

2 липня волонтери Вадим Скрипник, Євгеній Котух та Іван Клімчук доставили благодійну допомогу військовослужбовцям однієї з частин військово-морських сил України. Цього разу на потреби наших захисників волонтерами було доставлено допомогу на суму понад чотири мільйони гривень.

Загальна сума допомоги, наданої фондами "Повір у себе" та "Омріяна країна" лише українським морякам, становить майже 13 мільйонів гривень, а загалом на потреби ЗСУ фондами вже використано близько 30 мільйонів гривень.

На потреби українських моряків було доставлено:

■Автомобіль-термос для води;

■ 269 касок;

■ 244 турнікети;

■ 20 бронежилетів;

■ 50 глушників до АК-74;

■ 250 гідраторів;

■ 200 пар тактичних рукавиць;

■ 200 тактичних окулярів.

- Це вже наш третій візит до військовослужбовців військово-морських сил України. На допомогу ВМСУ надано майже на 13 мільйонів гривень, а загалом на потреби наших захисників, з початку війни, нашою командою використано вже близько 30 мільйонів гривень. Ми свідомі в підтримці ЗСУ, в підтримці нашої Держави. Прагнемо Незалежності та якнайшвидшого відновлення територіальної цілісності України. Я вдячний Богу, що дав мені можливості і сили з самого початку війни налагодити співпрацю з благодійними фондами «Омріяна країна» та «Повір у себе». Спільними зусиллями нам вдалося розгорнути благодійні штаби у різних містах України. Завдяки роботі цих штабів допомогу отримали сотні захисників на місцях. Ми усі маємо пам'ятати про тих, хто сьогодні на передовій, тих, хто ціною власного життя боронить наш мир і спокій в тилу. Я закликаю усіх! Підтримуйте ЗСУ, підтримуйте ВМС, допомагайте нашим бійцям нищити ворога!, - говорить Вадим Скрипник.

- Днями, спілкуючись з командуванням моряків, був приємно вражений, більша частина з них - це севастопольці, котрі в 2014 році приїхали до Одеси. Всі спілкуються українською, патріоти, чудові люди. Вони мріють повернутися додому, в свої рідні міста, але після того, як в них замайорить УКРАЇНСЬКИЙ СТЯГ! А наш святий обов'язок робити все, щоб це сталося якомога швидше, - розповідає Вадим Скрипник.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ФОНД "ОМРІЯНА КРАЇНА" ПЕРЕДАВ ХМІЛЬНИЦЬКИМ ВОЇНАМ ГЕНАРАТОР ТА АМУНІЦІЮ НА ПЕРЕДОВУ

ДЕСЯТКИ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ БУЛО ВИТРАЧЕНО ФОНДОМ "ОМРІЯНА КРАЇНА" ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини