У Хмільнику затримали ворожку, яка пограбувала дитину

У Хмільнику затримали ворожку, яка пограбувала дитину

Жінку, що вирвала з рук дитини гроші та намагалась втекти, затримали сусіди жертви пограбування - повідомляють Життєві обрії, посилаючись на відділ комунікації поліції Вінницької області.

Інцидент стався 12 серпня приблизно о 16-й годині. Як повідомляється, жінка пропонувала жителям багатоквартирного будинку по вулиці Порика поворожити, за свої послуги хотіла грошей. Двері однієї з квартир їй відкрив 12-річний хлопчик, який погодився на пропозицію і виніс 200 гривень, однак саме в цей момент все це побачили його сусіди. Ворожка злякалась, вирвала у хлопчика з рук гроші і намагалась втекти, однак вже на вулиці її наздогнали сусіди і викликали поліцію. Правоохоронці затримали 23-річну зловмисницю, яка, як виявилось, є вінничанкою.

За словами т. в. о керівника хмільницької поліції Ігоря Маринюка, зловмисниця раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Їй оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж). Слідчі звернулись до суду з клопотанням про обрання їй запобіжного заходу – тримання під вартою. За таке правопорушення жінці загрожує до 4 років ув’язнення.

 

 

  Замовити плитку, блочок, паркан можна тут  


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ----------------------------------------

 

  Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділися нею з іншими!

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини