У Хмільницькому районі шахраї викрадали кошти з банківських рахунків

У Хмільницькому районі шахраї викрадали кошти з банківських рахунків

Вчора хмільницькі поліцейські встановили правопорушників, які вчинили ряд крадіжок грошових коштів з банківських карток потерпілих, - повідомляють Життєві обрії.

Як розповів керівник Відділення поліції №1 Хмільницького районного відділу поліції Володимир Олексюк До поліції надійшло повідомлення від 62-річної мешканки Іванівської територіальної громади. Потерпіла розповіла, що виявила відсутність грошових коштів на картці, хоча останнім нею не користувалась.

Згідно з випискою з карткового рахунку потерпілої працівники поліції встановили, що протягом останніх трьох місяців невідома особа кілька разів здійснювала розрахунки цією картою в місцевому магазині.

"В ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину. Нею виявилась 46-річна місцева жителька. Зловмисниця кілька разів викрадала банківську картку жінки, розраховувалась нею за товар й щоразу таємно повертала її потерпілій аби остання нічого не запідозрила. Загалом підозрювана витратила понад 4 000 гривень", — інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Також зловмисниця причетна до крадіжки мобільного телефону заявниці.

Повідомлення про зникнення коштів з банківської картки 80-річної мешканки Махнівської територіальної громади надійшло до Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції. В ході розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 35-річний місцевий житель. Дізнавшись реквізити банківської картки пенсіонерки, зловмисник за допомогою інтернет-банкінгу протягом квітня-червня здійснював перекази коштів потерпілої на власний рахунок. Підозрюваний причетний до майже 30 таких незаконних операцій та загалом привласнив близько 30 000 гривень заявниці.

"Слідством вирішує питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру", - додають у поліції.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ЧОЛОВІКА ЗАСУДИЛИ ДО 11 РОКІВ ТЮРМИ ЗА ЗҐВАЛТУВАННЯ МАЛОЛІТНЬОЇ ДИТИНИ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини