В Хмільницькому районі на Вінниччині екоактивіст облаштував озеро для односельчан

В Хмільницькому районі на Вінниччині екоактивіст облаштував озеро для односельчан

Віктор Сірий, екоактивість з села Глинськ, яке на Вінниччині, останні роки займається облаштуванням комфортних зон відпочинку для всієї місцевої громади - повідомляють Життєві обрії, посилаючись на Вінниця.info

 

Односельчани особливу увагу звертають на патріотичність, майстерність та екологічну свідомість Віктора Сергійовича. Він останні два десятиліття облаштовує у селі, до якого переїхав у 1993 році, зони комфортного відпочинку для громади. Там розповідають також, що ще у 2005 році на озері Слави, яке він назвав на честь захисників України, він створив дамбу. "Озеро Слави - це ще одне місце для відпочинку у Глинську, - розповідають там. 

«Це одне з найкращих місць для відпочинку у селі. Біля джерела росте калина – символ України. Майстер там побудував місточок, є криниця із символікою України. Вода у криниці надзвичайно чиста, прозора», - повідомляють у Калинівській міській раді у рамках проєкту «Онлайн подорож селами Калинівської громади». 

Наразі озеро є ще одним доказом того, що для кращого життя необхідні не роздуті вливання коштів та нові тендери, а звичайна ініціативність рядового громадянина. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------

НА ДОРОГАХ ВІННИЧЧИНИ ЗАПРАЦЮВАЛИ КАМЕРИ АВТОФІСКАЦІЇ

https://gazetahm.org/ckeditor_assets/pictures/605/content_%D0%B2%D1%96%D0%BA%D0%BD%D0%B0.jpg

Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини