Війна забрала життя Захисника України хмільничанина Дениса Новака

Війна забрала життя Захисника України хмільничанина Дениса Новака

Вчора стало відомо про смерть Захисника України хмільничанина Дениса Новака, - повідомляють Життєві обрії.

З перших днів війни Денис захищав незалежність нашої країни, аби мир та спокій був у оселях мільйонів українців. У жовтні на полі бою Герой підірвався на міні. З тих пір він знаходився у шпиталі, перебуваючи в комі. 8 листопада стало відомо що Денис Новак помер.

Денис був палким патріотом України, творчою та креативною людиною. Він активно вів сторінку у соцмережах, своїми відео Денис підбадьорював дух українців та вкотре доводив, що українські військові незламні.

Денис Новак був хорошою та щирою людиною, люблячим батьком та чоловіком, найкращим сином та вірним другом, - описують Героя хмільничани.

Розділяємо біль смуток горе. Співчуття матері, батькові, дружині діткам, родині. Царство Небесне.Спочивай в Бозі наш Герой,​​​​​ - приносить щирі співчуття благочинний храмів Хмільницького району ПЦУ Іван Пукас.

Він був патріотом України, постійно позитивним та відкритим, мужнім. Не боявся їхати за нами на своєму БТРі як би гаряче не було...  Ден, ми помстимось. Спочивай з миром друже, - пишуть у фейсбук побратими Захисника.

Редакція газети "Життєві обрії" висловлює щирі співчуття рідним і близьким Дениса Новака.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини