«Вінницягаз Збут» активно нарощує постачання електроенергії для бюджетних організацій

«Вінницягаз Збут» активно нарощує постачання електроенергії для бюджетних організацій

ТОВ «Вінницягаз Збут»,що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, активно бере участь у тендерах як постачальник електроенергії для бюджетних організацій, пропонуючи вигідні умови та супровід персонального менеджера. Наразі компанія постачає електроенергію 150 установам та організаціям.

«Всього за 2021- 2022 роки ТОВ «Вінницягаз Збут» реалізувало 7,3 млн кВт·год електроенергії. Дві третини цього обсягу спожив бюджетний сектор. Школи,лікарні,дитячі садочки,бібліотеки,державні та комунальні структури різного напрямку — далеко не весь перелік бюджетних організацій, які сьогодні є нашими клієнтами», — зазначив начальник відділу продажів юридичним особам Віктор Пишнов.

За його словами, ТОВ «Вінницягаз Збут» активно бере участь у державних закупівлях — за рік роботи компанії пройдено 586 процедур, зокрема 110 з початку 2022 р. У 261 випадку постачальника визнано переможцем та укладено договори про співпрацю.

«Не секрет, що продавати на ринку публічних закупівель непросто. Проте ми маємо на сьогодні вже чимало клієнтів, перед якими гарантовано виконуємо обов’язки щодо постачання енергоносіїв в повному обсязі згідно з укладеними договорами.Серед основних переваг співпраці з нами: можливість оплати за фактом споживання, оплата відразу і за електроенергію і за послугу розподілу, індивідуальний підхід, гнучкі цінові пропозиції»,- зауважує Віктор Пишнов.

Нагадаємо, що з 1 липня 2019 року кожен споживач-юридична особа може вільно обирати постачальника електроенергії, у якого буде закуповувати ресурс для власного споживання.

Що стосується бюджетних установ та державних компаній (крім тих, які споживають енергоресурс на суму до 50 тис. грн на рік) вони зобов'язані проводити закупівлі товарів або послуг відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі». Тож придбання ними електричної енергії має відбуватися за процедурою публічної закупівлі (відкритими торгами).

 

Детальніше про умови придбання електроенергії на сайті ТОВ «Вінницягаз Збут» – https://vngaszbut.com.ua/business

Замовити послугу електропостачання або проконсультуватися можна за телефоном: (067) 433 - 64 -15, або онлайн за посиланням: https://vngaszbut.com.ua/customer-business 

Довідка

Нагадаємо, ТОВ «Вінницягаз Збут» отримало ліцензію  на постачання електричної енергії юридичним і фізичним особам-підприємцям у червні 2020 року. Компанія вже понад шість років працює на енергетичному ринку та завжди надійно виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

«ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» — АВТОРИТЕТНИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК ГАЗУ ТА  ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини