Які переваги надає ТОВ «Вінницягаз Збут»

Які переваги надає ТОВ «Вінницягаз Збут»

З жовтня 2021 року ТОВ «Вінницягаз Збут», яке працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», надає можливість клієнтам – юридичним особам зекономити свій час і спростити ведення бухгалтерії. Відтепер замість оплати двох рахунків – за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії двом окремим компаніям – клієнт може сплачувати всього один, який виставляє персональний менеджер компанії-постачальника.

 

При цьому споживач сплачує за послугу з розподілу в розмірі тарифу, встановленого НКРЕКП https://www.nerc.gov.ua/?id=37480, тобто в тому ж самому розмірі, як і при здійсненні оплати клієнтом безпосередньо оператору системи розподілу (ОСР).

Після запровадження нової моделі українського енергоринку діяльність з розподілу електроенергії та діяльність з постачання електроенергії здійснюють різні юридичні особи, кожна з яких відповідно має на це ліцензію .

«Розуміючи потреби клієнтів у економії часу та ресурсів, «Вінницягаз Збут» надає можливість укласти всього один договір із компанією-постачальником та взаємодіяти з питань оплати за обидві послуги (за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії) лише з одним персональним менеджером», - зауважує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник. 

При цьому, як за послугу з постачання електроенергії так і за послугу з розподілу електроенергії клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» можуть сплачувати у зручний для себе спосіб: попередньо, подекадно  або ж після отримання енергоресурсу. 

«У разі, якщо клієнт обрав попередню оплату, то до 25 числа місяця, що передує місяцю постачання, він отримує та сплачує єдиний рахунок за постачання та розподіл. У разі подекадної оплати клієнт оплачує рахунок 5, 15 та 25 числа місяця постачання, у разі післяплати – до 10 числа місяця наступного за місяцем постачання», - зауважує начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ «Вінницягаз Збут» Галина Чубатенко.

Детальніше про умови придбання електроенергії на сайті ТОВ «Вінницягаз Збут» – https://vn.gaszbut.com.ua/business

 

Замовити послугу електропостачання або проконсультуватися можна за телефоном: (067) 4336415, або онлайн за посиланням:

https://vn.gaszbut.com.ua/customer-business

 

Довідка

ТОВ «Вінницягаз Збут» здійснює діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з постачання природного газу №  633 від 11.05.2017 та ліцензії  на провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу №1199 від 24.06.2020. Компанія вже понад шість років працює на енергетичному ринку та завжди надійно виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.

 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

«ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» ЗБІЛЬШУЄ ОБСЯГИ ПОСТАЧАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

«ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ»: В ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ГАЗ ДОРОЖЧАТИ НЕ БУДЕ

ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ АКЦІЇ ВІД «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ»

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини