Юні хмільничани відвідали місто-побратим Криниця-Здруй у Польщі

Юні хмільничани відвідали місто-побратим Криниця-Здруй у Польщі

Дванадцятеро юних хмільничан відвідали місто-побратим Криниця-Здруй у Польщі. Подорож відбулася впродовж 16-30 вересня, - повідомляють Життєві обрії.

Поїздка відбулася з метою відпочинку. Групу дітей супроводжував начальник відділу молоді та спорту Управління освіти молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталій Пачевський, - зазначають у Хмільницькій міській раді.

У мальовничому місті діти насолоджувались карпатським чистим повітрям, красою природи, підкорили місцеві вершини, відвідували атракціони, міський стадіон, спортивні зали з сучасним тренажерним обладнанням. А якими колоритними були щоденні екскурсії по місту! Саме там дітки змогли купити якісь дрібнички, насолодитися виступами вуличних співаків та музикантів, красивими музичними фонтанами, посмакувати морозивом, - читаємо у повідомленні.

Залишились незабутні враження й від екскурсій історичними місцями міста Кракова та від підземних печер Словаччини. На центральній площі разом з українцями, які зараз мешкають у Кракові, взяли участь у флешмобі на підтримку ЗСУ та виступили проти референдуму на тимчасово окупованих територіях. 

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ХМІЛЬНИЦЬКІ ВЕТЕРАНИ З ФУТЗАЛУ ПОСІЛИ ТРЕТЄ МІСЦЕ НА ЧЕМПІОНАТІ У НЕМИРОВІ

 

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини