За 2023 рік Микола Філонов разом з партнерами передали військовим сотні дронів,  автомобілі, техніку та обладнання більш ніж на 12 мільйонів гривень

За 2023 рік Микола Філонов разом з партнерами передали військовим сотні дронів,  автомобілі, техніку та обладнання більш ніж на 12 мільйонів гривень

26 грудня, у Вінниці відбувся «круглий стіл» з військовими та представниками Сил Оборони, який організували громадське об’єднання «Ми – Вінничани» та Благодійний фонд Миколи Філонова «Український Альянс».

На ньому громадські організації прозвітували про допомогу фронту у 2023 році та скоригували з військовими плани на наступний рік. За поточний рік Микола Філонов разом з партнерами передали на фронт більше 300 FPV-дронів на 5,2 млн грн; Мавіки 3Т з тепловізором на 1,9 млн грн; Мавіки без тепловізора на 435 тис грн; Автомобілі та реанімобіль на 1,9 млн грн; Зарядні станції на 472 тис грн; Тепловізори на 318 тис грн. А ще продукти харчування, засоби гігієни, автомобіль «швидкої допомоги» та багато іншого.

Вся допомога захисникам від Благодійного Фонду Миколи Філонова та ГО «Ми-Вінничани» - це власні кошти учасників та партнерів організацій, благодійні внески соціально-відповідального бізнесу, донати вінничан.

По завершенню заходу учасники об’єднання передали військовим та представникам Сил Оборони ще 70 FPV-дронів.

«Наша допомога фронту – це чергове підтвердження того, що українське суспільство не втомилося і не втомиться працювати на спільну для всієї країни Перемогу. Цього року ми зібрали кошти та придбали на них засоби, необхідні для наших захисників, на суму більшу, ніж у минулому році. Наступного року обсяги допомоги будуть збільшені, адже сьогодні перед усіма українцями стоїть одне завдання – здобути Перемогу і очистити нашу землю від ворога», – зазначив з цього приводу Микола Філонов.

За останній рік Благодійний Фонд Миколи Філонова разом з ГО «Ми-Вінничани та партнерами надали допомогу бійцям Сил Спеціальних Операцій, 95-тій окремій десантно-штурмовій бригаді, 59-тій окремій мотопіхотній бригаді імені Якова Гандзюка, 120 - тій бригада Територіальної оборони ЗСУ, 79-тій, 21-ій, 22-ій бригаді ЗСУ, Головному Управлінню Розвідки, спецпідрозділу «Альфа», 14 штурмовій бригаді  Нацгвардії «Червона Калина» та іншим підрозділам.

Відзначимо, що до ГО «Ми-Вінничани» входять народний депутат VIII скликання Сергій Кудлаєнко, екс-голова Вінницької ОВА та колишній мер Вінниці, нардеп двох скликань Олександр Домбровський, голова Вінницької облдержадміністрації 2015-2019 р. Валерій Коровій, партнерами ГО є чинні парламентарі Лариса Білозір, Геннадій Вацак та Микола Кучер, засновник Благодійного фонду «Український Альянс» Микола Філонов. Об’єднання працює у тісній взаємодії з БФ «МХП – Громаді».

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РОЗВІДКИ ВИСЛОВИЛО ПОДЯКУ БЛАГОДІЙНОМУ ФОНДУ МИКОЛИ ФІЛОНОВА

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МИКОЛИ ФІЛОНОВА РАЗОМ З ПАРТНЕРАМИ ПЕРЕДАВ НА ФРОНТ 100 УДАРНИХ ДРОНІВ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини